Aprašymas
„Cinna Mint” pasta aštresnės gaivos megėjams cinamono ir mėtos skonio. Kaip ir tradicinėje Ela Mint pastoje, fluorą atstoja nano-hidroksiapatitas (n-Ha). Nano-hidroksiapatito struktūra yra labai panaši į dantų emalio, todėl jis apsaugo emalį bei sukuria tarsi apsauginį sluoksnį, taip pat teigiama, kad turi gydomąjį efektą netgi pažeistam emaliui, mažina jautrumą. Šis ingridientas netoksiškas. Pastos skonis tikrai išskirtinis!
Pasta be fluoro, be SLS, be parabenų, dirbtinių skoniklių.
Sudėtis: Vanduo, glicerinas, hidratuotas silicio dioksidas, sorbitolis, silicio dioksidas, hidroksiapatitas, natrio benzoatas, ksantano derva, ksilitolis, natrio lauroilo sarkozinatas, cinamono lapų aliejus, stevijos lapų/šaknų ekstraktas, dimetilsulfonas, natrio bikarbonatas, pipirmėčių aliejus, dirvinių mėtų lapų aliejus, gvazdikėlių žiedų aliejus, mentolis, alijošiaus lapų sultys, ramunėlių lapų ekstraktas, agurkų vaisių ekstraktas, mangų vaisių ekstraktas, avokadų vaisių ekstraktas.
Produktai gaminami tame pačiame fabrike su žemės, medžio riešutų, pieno, kiaušinių, saulėgrąžų produktais.